Dagens historier: Kendt restaurant lukker og bag om krimi-noten

22. januar 2020, 06.01

Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG Godmorgen!

Lige nu arbejder journalisterne på flere historier.

En af de mere opsigtsvækkende historier er, at en kendt restaurant i Silkeborg lukker. Vi er i gang med at få en kommentar.

Men heldigvis er der andre, som åbner. Der kommer nemlig flere nye iværksættere i Silkeborg end i flere af omegnskommmunerne, men det er umuligt at konkurrere med Aarhus-området og København.

Bag om krimi-noten

Det er også i dag, at vi indleder en ny serie. Her går vi bag om kriminoten. Vi møder de mennesker, som har været udsat for et tricktyveri, et indbrud eller måske et uheld i trafikken. Noget som vi har beskrevet i en note i avisen og på nettet, men som vi ikke tidligere er gået bagom.

I dag om Christina Mayoni-Sitarz, der ramte en helle og væltede på cykel i Resenbro-krydset. Fire måneder efter er hun stadig hårdt ramt af ulykken.

Renovering af gågaden i gang

Vi skal også forbi gågaden i Silkeborg.

Her begynder den omfattende renovering og fornyelse i disse dage. Vi taler med nogle af butikkerne om, hvad de tænker om de kommende måneder byggerod, men hører dem også om lyset, der venter forenden af byggeperioden.

Smigret SIF’er

SIF’s Mads Emil Madsen er smigret over interessen fra Molde, der ikke kunne blive enig med SIF.

I første omgang ville han ikke fortælle om udlandsmulighederne, men nu sætter den 22-årige talentfulde spiller ord på fremtidsudsigterne.

Følg med i løbet af dagen på midtjyllandsavis.dk.