Dagens historier: Bilforretning i Silkeborg er gået konkurs

Velkommen til et lokalt nyhedsoverblik på en dag, hvor der er flere spændende historier på vej fra redaktionen på Midtjyllands Avis

18. september 2019, 06.41

SILKEBORG Godmorgen fra redaktionen på Midtjyllands Avis på en onsdag med mange interessante historier fra dit lokalområde. Historierne kommer dryssende henover dagen på midtjyllandsavis.dk og kan læses i Midtjyllands Avis, som udkommer over middag.

Bilforretning gået konkurs

Midtjyllands Avis’ erhvervsredaktion har støvet en trist nyhed op fra Bilernes By: Efter fire års drift er en bilforretning med eksklusive biler i Silkeborg gået konkurs.

Læs mere om konkursen her
Konkurs i Silkeborg-forretning med eksklusive biler
+Abonnement

Løb hospitalsledelsen fra en aftale?

Journalist Susanne Niskanen gør dig med dybdeborende journalistik klogere på besparelserne på Regionshospitalet i Silkeborg, og stiller via en skarp nyhed fokus på, om Hospitalsenhed Midt løb fra en aftale med Regionshospitalet i Silkeborg om tilbagebetaling af lønkroner?

Den er gal med trafikken

I gårdagens avis satte journalist Jesper Rosenquist fokus på det kaotiske kryds ved Sejs Skole. I dag stiller Midtjyllands Avis skarpt på den stadigt mere trafikerede Århusbakken, hvor beboerne forlanger, at Silkeborg Kommune skrider til handling. Desuden er Dagli Brugsen på Århusbakken ramt økonomisk af vejlukninger i området.

Høj vandstand koster kro dyrt

Vi følger op på historien om vinkælderen hos Svostrup Kro, der er blevet oversvømmet af Gudenåen. Situationen er forværret hos den historiske kro.

Læs artiklen her
Silkeborg Kommune: Trækstien kan snart benyttes igen
+Abonnement

Tilbage er blot at ønske dig en dejlig dag, hvor du ifølge silkeborgvejret.dk kan se frem til sol i morgentimerne, mens eftermiddagen tegner mere ustadig med en lille sandsynlighed for regn. Tirsdagens blæst er stilnet noget af og temperaturen vil ligge på omkring 15 grader.