Hvad er en naturnationalpark?

30. november 2021, 12.14

NATIONALPARKER Det er en veldrevet skov med et rigt dyreliv, Iige fra kronhjort til skovmyre. Det er en skov med stor biodiversitet, hvor mennesker nyder naturen, til hest, cykel, gang, løb m.m. En sådan skov hegner man så inde. Derefter lukker man heste, køer og nogle steder sågar bisonokser ind, og derefter er det så en NATURNATIONALPARK.

Hvad sker der så nu ? Ja, træproduktionen stopper, skovens faste beboere får nye problemer, de kan ikke mere søge ud og finde føde, hvis nødvendigt.

Hvem har dog fået ideen til en sådan tåbelighed? Man fatter det ikke, som almindelig dansker, der har arbejdet med skov, i mange, mange år

Bent Frits Nielsen

Menneskene og dermed naturnyderne bliver forment adgang. De indsatte dyr mistrives og nogle dør. Derudover koster det mange penge for skatteyderne nu og i al fremtid, og husk lige på det er vores allesammens skov, vi taler om.

Læs også
Naturnationalpark til debat i skovens stille ro
Abonnement

De penge, det her koster, kunne bruges til mange andre mere fornuftige ting. Hvad med ældreplejen, sygeplejersker, børnehaver og mange andre ting, der mangler penge til.

Læs også
Fyldt plantage til naturvandring
Abonnement

Hvem har dog fået ideen til en sådan tåbelighed? Man fatter det ikke, som almindelig dansker, der har arbejdet med skov, i mange, mange år. Jeg tror, at flertallet er enig med mig i , at sådan en NATIONALPARK ønsker vi ikke.

Indlæser debat