Dansk sikringsselskab opruster med mand fra Sejs

ACN Sikring har ansat 51 årige Karsten Holm fra Sejs til at tage sig af virksomhedens kunder i det midtjyske

23. april 2021, 10.50

Karsten Holm er klar til at foretage sikringscheck hos private og virksomheder i det midtjyske område.

JOBNYT: Det danske sikringsselskab, ACN Sikring ApS, opruster nu med ansættelsen af en lokal salgskonsulent, der med base i Silkeborg skal betjene virksomheder og private i kommunerne Silkeborg, Randers, Skanderborg og Aarhus.

Det er 51-årige Karsten Holm fra Sejs, der er udset til at klare den opgave. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Falck/Verisure og er dermed et velkendt ansigt i det lokale erhvervsliv.

ACN Sikring har adresse på Mors, så her vil Karsten Holm også få sin gang, men langt fortrinsvis bliver hans arbejdsplads i bilen på landevejene mellem de jyske byer, hvor han skal besøge de kunder, der kan være interesserede i at købe virksomhedens alarmløsninger. De kan omfatte tv-overvågning, adgangskontrol eller andre sikringsløsninger individuelt tilpasset en virksomhed eller et privat hjem.

Karsten Holm er født og opvokset i Silkeborg-området, og de seneste 15-17 år har adressen været Sejs. Han bor på Georg Krügersvej sammen med Kirsten Kirkegaard Theibel, og til sammen har de fem børn, men nu er det kun den yngste, der stadig bor hjemme.

Parret er meget engageret i lokalsamfundet i Sejs, blandt andet i Borgerforeningen, hvor hun er kasserer.

Han spiller fodbold i Sejs-Svejbæk Idrætsforening. Nu i Old Boys.

- Ja, man er jo nået den alder, som han konstaterer.

Ellers er det meget gerne haven derhjemme, der optager hans fritid.

ACN Sikring ApS blev belønnet med en Børsen Gazelle i både 2017 og 2018.

Indlæser debat...