Stærk sejr til Silkeborg-Voel

En stor føring efter 30 minutter var lige ved at blive smidt væk efter pausen, da holdet trådte i karakter i slutfasen på en svær udebane

27. januar 2021, 20.21

Jakob Andreasen kunne fra bænken se sine spillere yde en stærk indsats over København Håndbold på en svær udebane, hvor holdet jublede over sejren. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD I skyggen af det danske VM-drama i Egypten spillede Silkeborg-Voel en imponerende stærk kamp ude mod København Håndbold, der blev besejret med 22-27 efter 9-14 ved pausen.

Efter en nervøs, hektisk og målfattig indledning på kampen, lykkedes det for Silkeborg-Voel at tage afstand til hjemmeholdet efter 20 minutters spilletid.

På syv fremragende minutter scorede Silkeborg-Voel fem gange, uden København Håndbold kunne svare igen, og måltavlen viste 9-14 ved pausen.

Der skulle gå syv minutter af anden halvleg, inden Natasja Andreasen åbnede Silkeborg-Voels målkonto i anden halvleg til 11-15.

Silkeborg-Voel formåede ikke at holde hjemmeholdet stangen, og København Håndbold reducerede fra 15-20 til 18-20, men så bragte en stærkt spillende Natasja Andreasen Silkeborg-Voel foran med tre mål.

Uden det kunne stoppe hjemmeholdet, der seks minutter før tid reducerede til 21-22.

Endnu en gang formåede Silkeborg-Voel at trække fra, og til sidst var der kun tale om sejrens størrelse, inden Lea Hansen lukkede og slukkede med scoringen til 22-27.

Og dermed to fortjente point til Jakob Andreasens mandskab, der med sejren cementerede placeringen blandt de otte slutspilshold i ligaen.