Flydende teater ved langbord

Stor interesse for »Livets Vand«, som mandag kunne nydes på Svostrup Kro

Udgivet:04. juni 2019, 08.25

Læsetid:2 minutter

SVOSTRUP Der havde længe været udsolgt til det udendørs langbord med plads til 150 mennesker mandag aften på Svostrup Kro. Og kro-indehaver, Dragan Sljivic, fortæller, at kroen formentlig har afvist op mod 800 gæster, der ønskede at bestille til i aftes. Her var menuen nemlig helt særlig. Foruden pramdragergryden bød middagen på involverende musik, artisteri, underholdning og god stemning fra »Livets Vand«, som er et stort teaterprojekt over flere akter, der i denne tid bevæger sig på Gudenåen.

Mandag aften ankom truppen med 20 internationale skuespillere, teaterfolk og musikere ad Gudenåen til Svostrup Kro, hvor gæster ventede ved det hviddækkede langbord på at blive underholdt med sang og livlige fortællinger.

Fortællingerne handlede blandt andet om pramdragere og handelsfolk, der i sin tid færdedes op og ned langs Gudenåen og benyttede kroen som spise- og hvilested.

- Jeg tror, at mange gæster kom uden at vide, hvad det helt præcist gik ud på, men de blev inddraget meget i den kunstneriske underholdning, og de blev meget imponeret, siger Dragan Sljivic.

Vejret udfordrer...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Kultur

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere