Optagelserne er i kassen: Nu kan du snart se »Nybyggerne« fra Balle

Underholdnings-programmet »Nybyggerne« er blevet optaget i Balle. Onsdag 30. september løber det første af 10 programmer over skærmen

24. september 2020, 06.00

Christian Degn (i midten) er ny vært på »Nybyggerne«, mens dommerne er indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard. Foto: André Blinkilde/TV 2

BALLE De næste 10 onsdage kan du følge med i, hvordan fire par har knoklet med at indrette hver deres hus ved Gubsøtoften i Balle.

Sjette sæson af TV2-programmet »Nybyggerne« har nemlig præmiere onsdag i næste uge, hvor opgaven for de fire par lyder, at de skal indrette hver deres hus på i alt 125 kvm.

Christian Degn er ny vært på programmet, mens indretningsekspert Mette Helena Rasmussen og bygningskonstruktør Ask Abildgaard er de to skare dommere, der vurderer deltagernes valg og håndværk.

I hvert program vælger de to dommere ugens vinder, der får 20.000 kroner til at polstre byggebudgettet med - et budget, der begynder på 300.000 kroner, og som skal række, til det sidste søm er slået i.

Læs også
Kendt program fra TV 2 kommer til Silkeborg: Det var vores førsteprioritet
+Abonnement

Finale sendes live fra Balle

Efter otte uger står de fire huse færdige, og så er det op til seerne at udpege det par, der vinder det hjem, de selv har skabt. Det sker ved en livefinale onsdag 25. november lige efter, at program ni er blevet sendt.

De fire par kommer fra henholdsvis Amager, Odense, Middelfart og Ikast.