Familie-advokat til Brockstedt-Kaalund i Silkeborg

8. juli 2020, 12.00

Christina Ruby.

JOBNYT: Brockstedt-Kaalund i Silkeborg har ansat advokat Christina Ruby.

Christina Ruby er specialist i familie- og arveret samt dødsbobehandling.

- Christina har en væsentligt anderledes start, end vi havde planlagt for hende på grund af coronakrisen. Hun er omhyggelig, meget imødekommende, let at tale med og lægger vægt på, at kommunikationen med klienterne er omsorgsfuld og foregår i øjenhøjde, siger advokat og partner Karen Marie Jespersen.

Christina Ruby er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2008 og fik sin advokatbestalling i 2011. Hun har tidligere arbejdet ved Dahl Advokatfirma og advokatfirmaet Højbjerg i Herning.

Siden 2016 har hun være bestyrelsesmedlem i Danske Familieadvokater, hvor hun blandt andet har udarbejdet høringssvar, planlagt kurser, samarbejdet med andre organisationer, udsendt nyhedsbreve og iværksat kampagner.

Hun har boet i Silkeborg i en årrække med sin mand og to børn.

Efter ansættelse af Christina Ruby består Brockstedt-Kaalunds familieretsteam nu af tre advokater, to advokatfuldmægtige og seks advokatsekretærer på kontoret i Silkeborg. Som tidligere omtalt i Midtjyllands Avis fusionerer Brocktstedt-Kaalund med Njord Law Firm senere på året. Her vil familieretsteamet blive suppleret yderligere med et familieretsteam fra Njord Law Firm.