Magnussen skal køre for Silkeborg-team

GMB Motorsport har indgået en aftale med Jan Magnussen

Udgivet:16. august 2022, 15.31

Læsetid:2 minutter

Jan Magnussen er tilbage hos et Silkeborg-team. Han har tidligere kørt for LM Racing. Her er han med team manager Casper Elgaard. Foto: GMB Motorsport

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

MOTORSPORT Silkeborg-teamet GMB Motorsport, der har erhvervsmanden René Birch i spidsen, har indgået en aftale med Jan Magnussen, som dermed skal sidde bag rattet i en af teamets GT3-biler under årets sidste to løb i Le Mans Cup.

Jan Magnussen skal køre bil nummer 88 sammen med Lars Pedersen, når det går løs på banen i Spa den 24. september og i Portimào den 16. oktober.

GMB Motorsports team manager Casper Elgaard ser frem til gensynet med sin gamle rival:

– Vi er utroligt glade og stolte over at have indgået en aftale med Jan. Jeg har kendt Jan i rigtig mange år, i min aktive karriere var han en af mine værste konkurrenter, og nu ser jeg med stor glæde frem til vores nye samarbejde, siger Casper Elkjær og fortsætter:

– Det er en kæmpe cadeau til hele teamet, at vi i vores første sæson kan tiltrække en kører med det navn og den karriere til vores team. At få en personlighed ind med så stor erfaring er noget vi alle sammen kan nyde godt af; både mekanikere, unge kørere og mig selv inklusiv, siger team manageren.

Hovedpersonen selv kan næsten ikke vente med at sætte sig til rette i Hondaen og hjælpe holdet i resten af sæsonen:

– Jeg er utrolig glad og beæret for at få muligheden for at sidde bag rattet hos et danskejet hold, der har gjort en fantastisk figur i deres første år. Jeg glæder mig til at komme på banen med GMB Motorsport og håber at kunne hjælpe teamet til at slutte sæsonen stærkt af, så vi forhåbentlig kan stå med trofæet, når sæsonen afsluttes i Portugal, lyder det fra Jan Magnussen.

Første chance for at opleve Magnussen i den røde racer fra GMB Motorsport bliver den 24. september, når de belgiske Ardenner danner ramme om det næstsidste løb i Le Mans Cuppen på banen i Spa.

Indlæser debat

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere