Céline Dion ramt af sjælden sygdom: Aflyser dansk koncert

Céline Dion har fået konstateret den autoimmune sygdom Stiff Person Syndrom. - Det er det, der har forårsaget alle de spasmer, jeg har haft, siger hun berørt.

Udgivet:08. december 2022, 12.55

Læsetid:2 minutter

- Jeg savner at se jer alle stå foran scenen og optræde for jer, lyder det Céline Dion, der satser på et comeback. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

2 måneder siden

KØBENHAVN Céline Dion har gennem længere tid været alvorligt syg og indvier nu sine fans i, at hun har fået konstateret Stiff Person Syndrom.

Det er en sjælden, autoimmun sygdom, hvor kroppen danner antistoffer mod sit eget væv og forårsager stivhed i musklerne og smertefulde kramper.

Derfor aflyser Céline Dion en række af sine koncerter, mens andre optrædener rykkes til 2024.

Det oplyser hun tydeligt berørt i en længere video delt på Instagram.

- Jeg har et fantastisk team af læger, der arbejder sammen med mig for at hjælpe mig med at få det bedre, og mine dyrebare børn, som støtter mig og giver mig hjælp. Men jeg må indrømme, at det har været en kamp siger Céline Dion, der har tre sønner med sin mand og manager, René Angélil, hun mistede til kræft i 2016.

- Mens vi stadig er ved at lære mere om denne sjældne tilstand, ved vi nu, at det er det, der har forårsaget alle de spasmer, jeg har haft, forklarer den 54-årige canadiske sangerinde.

Céline Dion skulle have optrådt i Royal Arena den 23. september 2023 med sine storladne ballader som "My Heart Will Go On", "It's All Coming Back To Me Now" og "Think Twice".

Men koncerten bliver rykket til en ny dato, oplyser de danske arrangører, All Things Live Denmark og Ticketmaster Danmark.

- Alt, jeg ved, er at synge. Det er det, jeg har gjort hele mit liv. Og det er det, jeg elsker at lave mest, siger Céline Dion videre i videoen.

- Jeg savner jer så meget. Jeg savner at se jer alle stå foran scenen og optræde for jer.

/ritzau/

Indlæser debat