Politikere og forvaltning har overset de mange klager

Udgivet:04. december 2021, 08.00

Læsetid:1 minut

Af Birthe Jørgensen. Frederiksberggade Silkeborg

ÆLDREOMRÅDET Det er som om byrådspolitikere og kommunale embedsmænd i Silkeborg først nu får øjnene op for, hvad der foregår på visse plejehjem i vores kommune. Det gælder lige fra sektionslederen til medlemmerne af ældre- og sundhedsudvalget. Hvorfor skal vi nå bunden af afgrunden før de vågner op?

I har på rådhuset fået mange, mange breve igennem tiden fra familier, som synes det er foruroligende at være vidner til svigt og manglende omsorg af dem, de holder af.

Find alle de andre klager frem, som gennem tiden er sendt til kommunen, så silkeborgenserne kan få et indblik i de manglende hænder på plejehjemmene
Birthe Jørgensen

Det virker som om både politikere og forvaltning blot ryster på skuldrene og ikke tager ansvar, når man læser om udtalelser om den aktuelle sag på Gødvad Plejecenter. Find alle de andre klager frem, som gennem tiden er sendt til kommunen, så silkeborgenserne kan få et indblik i de manglende hænder på plejehjemmene, hvilket ellers skulle være med til at forsøde beboernes hverdag.

Læs også
<span>Ældre Sagen:</span> Flere svækkede ældre - men mindre personale <span>Ældre Sagen:</span> Flere svækkede ældre - men mindre personale
Læs også:
Ældre Sagen: Flere svækkede ældre - men mindre personale

Plejecentrene har utroligt mange dygtige medarbejdere, der løber stærkt, og ikke har tid til snak og lidt samvær. Men mange ender med skader og så skal plejehjemmene ud at købe dyr vikarpleje i stedet for at satse og højne dem, der er eliten i hverdagen på stedet.

Læs også
<span>Rystede udvalgsmedlemmer efter kritik af plejecenter:</span> Hvorfor har vi ikke hørt noget? <span>Rystede udvalgsmedlemmer efter kritik af plejecenter:</span> Hvorfor har vi ikke hørt noget?
Læs også:
Rystede udvalgsmedlemmer efter kritik af plejecenter: Hvorfor har vi ikke hørt noget?

Silkeborg Kommune gør noget ved sagen. Der er ikke længere flere smutveje.