TV2-profil ramt af ildebefindende: Finder erstatning i egne rækker

TV2's tv-vært Thomas Kristensen blev for flere uger siden ramt af et ildebefindende på arbejdet. Derfor trækker han sig fra kanalens dækning af Tour de France.

18. juni 2021, 14.54

TV2-vært Thomas Kristensen, der ses som nummer tre fra venstre, skal ikke i år være vært for TV2's dækning af Tour de France, oplyser stationen. (Arkivfoto)

KØBENHAVN For tre uger siden blev den kendte sportsvært Thomas Kristensen ramt af et ildebefindende, mens han var på TV2's hovedkvarter, Kvægtorvet, i Odense.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Efterfølgende har Thomas Kristensen været igennem grundige undersøgelser, og ifølge TV2 er der intet, som tyder på, at noget alvorligt er galt med den kendte tv-vært.

Men han rammes fortsat af svimmelhed og balanceproblemer. Og derfor har Thomas Kristensen i samråd med TV2 besluttet, at han ikke skal løse den krævende værtsopgave på TV2's dækning af cykelløbet Tour de France 2021.

- Det er en ekstremt krævende opgave, som kun kan udføres, når man er fuldstændig på toppen, forklarer TV2 Sports chefredaktør, John Jäger, i en pressemeddelelse og uddyber:

- Der er Thomas ikke endnu, og derfor er vi enige om at holde ham ude af dette års Tour-dækning, siger chefredaktøren og tilføjer, at hverken han eller Thomas Kristensen har yderligere kommentarer til situationen.

Erstatningen for Thomas Kristensen er allerede fundet. Det bliver TV2 Sports Jonas Nyhøj, som skal sætte sig i værtsstolen.

Og han ser frem til at løse opgaven i at guide TV2's seere gennem cykelløbet.

- Tour de France har været min lille sommerforelskelse siden engang i 90'erne, og jeg følte mig privilegeret over at få lov til at vikariere i studiet sidste år.

- Det bliver en kæmpe udfordring at prøve kræfter med alle tre uger af årets udgave, og jeg glæder mig, siger Jonas Nyhøj i pressemeddelelsen.

Tour de France 2021 bliver afholdt fra lørdag 26. juni og slutter 18. juli

/ritzau/