Så du røgen ...

Udgivet:16. september 2023, 07.20

Læsetid:2 minutter

Foto: Jakob Stigsen Andersen.

Af Tor Broberg Levring

RYGNING Til spørgsmålet om hvorfor det på 8.400 pladser (84 procent) af pladserne på Jysk Park er tilladt at ryge, imens der på blot 1600 pladser (16 procent) er røgfrit område svarer Kent Madsen:

»Det er ganske enkelt fordi, de nuværende ikke ryger pladser opfylder efterspørgslen - de har kun været udsolgte når hele stadion er udsolgt«.

Dét som her refereres til er primært »Familieafsnittet«.

Et »Familieafsnit« som lever under svære vilkår klos op ad udebaneafsnittet - ikke nødvendigvis en optimal løsning, hvis placering har været til debat flere gange siden åbningen i 2017.

Kunne det tænkes, at SIF kunne melde udsolgt i et givent »SIF Familieafsnit« på behørig afstand af udeholdets udebaneafsnit ?

Derudover er et enkelt sponsorafsnit samt 25 sæder på modsatte tribune er røgfri.

Anbefaling: Flyt Familieafsnittet - og boost sæsonkortsalget til familierne - som med statsgaranti vil føle større tryghed, trivsel og glæde i nærheden af »sine egne«.

Med behovet for rygning på Jysk Park in mente, er det nuværende forhold ulogisk udfra, at ikke 84 procent er rygere - men derimod 16 procent (over 15 år)

En omvendt verden, specielt set I lyset af den tid vi lever i.

Vi er Danmarks outdoorhovedstad, vi har en storslået natur omkring os der kalder på en moderne og sund livsstil - vores Superliga kolleger er i fuld gang med implementeringen af røgfrie stadions - og nogle har været det i over 15 år.

Kom nu SIF, 90 minutter + tillægstid uden røg er ikke kun et markant løft i kvaliteten som tilskuer - men også et ikke uvæsentligt sundhedsmæssigt skridt i den rigtige retning for jeres besøgende gæster i alle aldre!

Den eneste røg der bør være på stadion er røgen fra Oliver Sonne op ad højre langside ...

Så du røgen ...

Indlæser debat