Forkert at samle flygtninge ét sted

Udgivet:09. marts 2018, 12.10

Læsetid:1 minut

Af Erik Nyengaard Egholmvej 7 B, Gjern

5 år siden

FLYGTNINGEBOLIGER I efteråret var byrådet imod boligforeningernes ønske om at lade disse bygge et større antal boliger. Min opfattelse heraf var, at man frygtede flere sektorer, hvor fremmede folkeslag ville bosætte sig. Og at man ikke ønskede flere mellemøstlige personer, koncentreret nær Silkeborgs centrum.

Den politiske majoritet i Folketinget ønsker i dag at sprede de muslimske indvandrere, langt fra andre af samme kategori, for at undgå ghettodannelser.

Ikke desto mindre ser jeg (i MJA 3/3), at byrådet vil lade AAB opføre 26 regulære flygtningeboliger på Aarhusbakken!

Jeg vil gerne sætte et spørgsmålstegn ved de danske almene boligselskabers ageren i opførelsen af de ghettoer, som plager det danske samfund. Ikke blot nu, men i mange år fremover. Disse selskaber har bygget hele bysamfund, og helt ukritisk fyldt dem med fremmede folkeslag. I en rus af multikulturalismens hykleri. Vel støttet af profit og ønsket om indflydelse - og af uvidende, patetiske og politiske venstrefløjsfolk.

Nu sidder vi med »aben«. Og Silkeborg vil gentage denne »succes«! På Aarhusbakken. Hvad er rationalet?

Undertegnede har førhen anbefalet at sprede de muslimske ghettoer ud over landskabet. Sådan som Folketinget også ønsker i dag. Ikke blot for indvandrerne og deres muligheder for assimilation, men for hele samfundets funktion.

I stedet for at bygge nær bymidten bør sådanne kaserner bygges i oplandet, og de bør ikke rumme mere end 4 familier pr. boligafsnit.

I al beskedenhed har undertegnede og en af mine bekendte afleveret et sådant projekt på Silkeborg rådhus for ca. to år tilbage. Det var konstrueret således, at det i væsentlig grad var beregnet til selvbyggeri, under tilsyn, men med assistance af enkelte fagpersoner (el-kloak).

Venligst kontakt undertegnede såfremt materialet har forputtet sig!