Hobbybager slår stort brød op

Helle Vibeke Jensen har fået orlov fra sit arbejde i kantinen hos Handelsbanken i Herning for at følge drømmen om et hjemmebageri

20. maj 2019, 20.15

Helle Vibeke Jensen fremstiller alt fra bunden, og undgår blandt andet at benytte konserveringsmiddel i sine produkter. Det betyder blandt andet, at hun selv fremstiller det hindbærsyltetøj, der skal i hendes hindbærsnitter. Foto: Peter Bruvik-Hansen

Funder Kan man forene interessen for godt kvalitetsbrød og lysten til at bage med drømmen om en tilværelse som selvstændig bager.

Vel at mærke på et niveau, hvor fokus fortsat vil være på brød og kager bagt fra bunden, og hvor produktionen fortsat bliver på et »hobbybasis«?

Ja, lyder det fra Helle Vibeke Jensen, der har indrettet nederste etage i privatboligen på Grøndalsgårdsvej i Funder til bageri, og under navnet »Hero's Hjemmebag« bager brød efter bestilling.

Hun er oprindeligt uddannet ernæringsekspert, og har gennem en årrække arbejdet som sådan. Senest i kantinen hos Handelsbanken i Herning, hvorfra hun netop har taget hul på et års orlov, for at kunne forfølge drømmen om et liv som selvstændig bager.

Tilbage til det originale...