Styrket fokus på haller

19. november 2020, 11.33

HALPROJEKTER I mange bysamfund i Silkeborg Kommune er vores haller et fast holdepunkt for lokale idrætsudøvere, skoleelever, foreninger og mange flere. De er af afgørende betydning for såvel folkesundhed som fællesskab, og derfor er vi glade for at se, at indsatsen for at styrke hal-området giver pote.

I sidste byrådsperiode åbnede man nye haller i Grauballe, Gjessø og Kragelund. Det har givet stor aktivitet - og det har ikke skortet på lokal opbakning. I denne byrådsperiode kommer vi så til at se de nye haller ved Buskelund, Hvinningdal og Gødvad taget i brug. Det ser vi frem til, for der er tale om tre store vækstområder, hvor presset på de nuværende faciliteter er stort - og det er positivt!

2021 bliver året, hvor vi får slået de sidste streger og stukket spaden i jorden ved Sølysthallen og Sejs, der også kommer til at få nye haller - og nye hal-projekter i Funder og Voel venter ét år ude i fremtiden.

Det er fantastisk at se, at behovet for haltider stiger, for det vidner om øget aktivitet i vores mange stærke foreninger og lokalområder - lad endelig den udvikling fortsætte. Imens arbejder vi politisk for, at vi kan lade udbuddet følge efterspørgslen.