Hal 2 i Thorning - »Det klinger«

23. juni 2021, 12.34

Foto: Martin Ballund

HALBYGGERI I tirsdagens udgave af MJA giver Linda Lyngsøe (S) og Kuno Danielsen (DF) deres fulde opbakning til Thorning Hal 2.

Tak for det - den er der mange gode lokale kræfter, der har arbejdet hårdt for gennem de sidste år.

At projektet er godt og fuldt ud berettiget, er der ingen tvivl om. Desværre taler vi i byrådet rigtig meget om kapacitetsudfordringer på grund af en eksplosiv vækst i Silkeborg By og omegn og ikke så meget om, hvor der er et behov for kommunal hjælp på grund af andre årsager end »kun« pladsmangel.

På Blicheregnen har vi andre og alvorligere problemer end pladsmangel. Utallige undersøgelser har gennem de sidste år vist, at vi ryger mest, vi drikker mest, vores uddannelsesniveau er lavest, og at vi er de tungeste af alle i Silkeborg Kommune - så helbredsmæssigt og socialt trænger vi til et løft.

Den 7. oktober 2020, var der af undertegnede, i forbindelse med 2. budgetforhandling for 2021, indsendt et ændringsforslag, der ville få Thorning Hal 2 med i budgettet. Det stemte både Linda og Kuno nej til - så jeres opbakning klinger - men desværre en anelse HULT!

Lars Hansen (SF)

Er mine to kollegaer med på ideen, tager arbejdsgruppen helt sikkert mod jeres opbakning med kyshånd.

Hvorfor så overskriften - »Det klinger«?

Den 7. oktober 2020, var der af undertegnede, i forbindelse med 2. budgetforhandling for 2021, indsendt et ændringsforslag, der ville få Thorning Hal 2 med i budgettet.

Læs også
Hal 2 i Thorning for sundhed og fællesskab

Det stemte både Linda og Kuno nej til - så jeres opbakning klinger - men desværre en anelse HULT!