Podcast fra Kaffepausen: Brian Lykke fyrer en tretrinsraket af for Silkeborg

Komikeren Brian Lykke er ugens gæst i Kaffepausen. Han var med til SIF's pokalfinale og har i det hele taget haft en god tid (hvis bare ikke vi taler om fodbold-resultater)

Udgivet:14. maj 2018, 18.03

Læsetid:1 minut

Søren Nielsen
Digital Redaktør| sn@midtjyllandsavis.dk

PODCAST Der er allerede en ny podcast på gaden fra drengene bag Kaffepausen, der er helt vilde i forårsvarmen.

Denne gang har de besøg af en kendt silkeborgenser, nemlig komikeren Brian Lykke.

Han voksede op i højhuset ved siden af Museum Jorn, og så blev han for omtrent 30 år siden glødende SIF-fan.

Vi kommer vidt omkring i denne podcast, og introduktionen lyder blandt andet:

»Fire gamle fodbold-nørder vender den sportslige del af pokalfinalen. Sidste uge talte vi om unge, der flygter fra Silkeborg. Denne uge taler vi med Brian Lykke om hvad som eksil-silkeborgenser savner ved Silkeborg, og hvad man IKKE savner. Karina Due fra Dansk Folkeparti vil gerne have straffen højnet for tyveri af kæledyr. Men hvordan vurderer man en hunds værdi hos forsikringsselskaber, og er førerhunde mere værd end en helt almindelig golden retriever?

Guds eget hul-spil besøger Silkeborg til august. Turneringen Made In Denmark vender snuden mod Resenbro, og nu er spørgsmålet bare, hvor stort koncert-budgettet skal være før tuneringen bli'r en succes«.

Kaffepausen består af består af Peter Green, Jens Thastum og Christian Grønbo. Kaffepausen står selv for indholdet i podcasten. Du kan høre hele podcasten på en time herunder, eller besøg deres egen soundcloud - KLIK HER