Lasse Rimmer og hustruen Line Hoffmeyer skal skilles

Parret har befundet sig i en krise det seneste års tid, og forholdet stod ikke til at redde.

Udgivet:10. august 2021, 17.37

Læsetid:2 minutter

Forholdet er brast mellem Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer. - Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand, skriver Lasse Rimmer i et opslag på Instagram. (Arkivfoto)

KØBENHAVN Forholdet er forbi mellem radiovært og komiker Lasse Rimmer og influenten Line Hoffmeyer.

Parret oplyser på deres respektive Instagram-profiler, at de skal skilles efter knap to års ægteskab.

- Jeg har følt, at det var som at se magtesløst til, mens en ustoppelig lavine rullede i slowmotion ind over vores liv, skriver Lasse Rimmer blandt andet i opslaget.

- Anden gang skulle være lykkens gang. Og nu står vi alligevel her, før vi nåede en to-års bryllupsdag, og har opgivet håbet om, at vi er de rigtige for hinanden.

Lasse Rimmer har gennemlevet en skilsmisse før, da han gik fra moren til sine to døtre.

På Instagram begræder han, at endnu et ægteskab ikke holdt, men han beskriver det som en mindelig skilsmisse.

Han slutter sit lange opslag med en direkte besked til Line Hoffmeyer:

- Spørger nogen mig på mit dødsleje, hvad jeg har været mest taknemmelig for, så vil jeg svare, at de år, du valgte at dele med mig, er blandt de vigtigste. Jeg har været en heldig mand.

49-årige Lasse Rimmer og 29-årige Line Hoffmeyer mødte hinanden i 2015, da hun henvendte sig til Lasse Rimmer og foregav, at hun skulle låne hans ekspertise til en universitetsopgave.

I virkeligheden ville hun gerne i kontakt med ham på det private plan, afslørede hun efterfølgende på sin blog, linehoffmeyer.dk.

På Instagram oplyser hun nu, at kærligheden er brast.

- Nogle gange sker livet bare, kriser rammer, og tingene går ikke altid, som man håbede, troede og ønskede, skriver Line Hoffmeyer blandt andet i det lange opslag.

Her fortæller hun, at de har stået i en krise det sidste års tid, men at forholdet ikke stod til at redde.

- Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv, jeg kunne, og mere til. Jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måttet erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket, efter at alle andre udveje er afsøgt, skriver Line Hoffmeyer.

Hun understreger, at der ikke har været en tredjepart involveret i bruddet, men at parret er blevet overmandet af en krise, som har været umulig at komme igennem.

- Vi har i de sidste par måneder haft mulighed for at holde ferie og bo under samme tag som gode venner, der ønsker det bedste for hinanden og især Lasses piger, som jeg stadig elsker overalt på jorden.

Se Line Hoffmeyers opslag her: https://www.instagram.com/p/CSZbkkACgOg/

Se Lasse Rimmers opslag her: https://www.instagram.com/p/CSZbkbmCpud/

/ritzau/