Jysks hovedkontor udvider: Bygger 10.000 kvadratmeter med plads til 450 medarbejdere

JFP A/S fra Herning skal stå for markant tilbygning, der skal skabe plads til 450 medarbejdere hos Jysk

19. december 2019, 07.29

Administrerende direktør ved JFP A/S, Jesper Friis Poulsen (t.h.) og salgsdirektør og partner, JFP A/S, Søren Trærup står i spidsen for JFP A/S, der har hovedkontor i Herning. De står bag den store udvidelse af Jysks hovedkontor. Foto: PR-foto

Jysks hovedkontor i Brabrand kan se frem til en større udvidelse.

Udvidelsen af Jysks hovedkontor i Brabrand omfatter knap 10.000 kvadratmeter med to nye kontorfløje til 450 medarbejdere, så der bliver fem fløje i alt. Derudover skal der bygges et stort auditorium til 400 mennesker, så Jysk får mulighed for at holde større arrangementer for sine medarbejdere på hovedkontoret, og får faciliteter til arrangementer for uddannelsesinstitutioner og kunder. Endelig skal der bygges forbindelsesfløje, kældre og p-arealer.

Det er Herning-virksomheden JFP A/S som totalentreprenør, der skal opføre den markante udvidelse af Jysks hovedkontor i Brabrand ved Aarhus. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Byggeriet skal DGNB-certificeres, hvilket kræver opfyldelse af en række mål for bæredygtighed, og det skal stå klar i oktober 2021.

Velforberedte og seriøse

Kommunikations- og CSR-direktør hos Jysk, Rune Jungberg Pedersen, udtaler i pressemeddelelsen:

- Vi ser meget frem til at kunne tage byggeriet i brug og har stor tiltro til JFP som totalentreprenør. De har været særdeles seriøse og velforberedte i forhandlingerne, og så har de et godt ry. De er kendte for høj kvalitet, overholdelse af tidsplaner/pris samt gode arbejdsforhold på byggepladsen. Alt sammen noget, vi har vægtet højt i vores udvælgelse. Vi ser frem til samarbejdet, siger han.

Det beskrives som et strategisk valg, at udvidelsen hos Jysk skal DGNB-certificeres.

- Det betyder meget for os, at vi som ansvarlig virksomhed bidrager til samfundet, også når det gælder vores nye udvidelse af hovedkontoret. Det er en stor investering, og den skal sikre gode medarbejderforhold i mange år frem og et ansvarligt aftryk på samfundet, udtaler Rune Jungberg Pedersen

JFP har tidligere bygget udvidelsen til MOE’s domicil i Søborg, som blev DGNB guld-certificeret. Til byggeriet for Jysk har JFP fået Cowi A/S med som rådgivende ingeniør og Arkitema Architects A/S som underrådgiver.