Silkeborgenser ansat som ny bibliotekschef i Randers

Udgivet:05. december 2022, 11.00

Læsetid:1 minut

Som leder af Randers Bibliotek kommer Lone Engel Westphall til at indgå i kommunens lederforum for kulturinstitutioner, ligesom hun bliver en central del af Randers Kommunes ansigt udadtil i kulturelle sammenhænge.

1 måned siden

JOBNYT: 1. januar tiltræder Lone Engel Westphall som ny bibliotekschef i Randers Kommune. Hun bliver leder for Randers Hovedbibliotek, de tre lokale filialer i Langå, Dronningborg og Kristrup samt bogbussen, Fritidscenteret og Helligåndshuset med i alt 56 medarbejdere. Lone Engel West- phall får ansvaret for at sætte retningen for Randers Bibliotek og sikre, at biblioteket fortsat er et af kommunens og regionens fyrtårne inden for kultur og litteratur.

Lone Engel Westphall har en cand.mag. i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet og en diplomuddannelse i ledelse fra VIA. Hun har 13 års bibliotekserfaring - herunder syv års ledelseserfaring

Hun er 45 år og bor i Silkeborg med sine to børn. Hun elsker kulturelle oplevelser, men nyder også i høj grad at tilbringe sin fritid i naturen.

MTL

Indlæser debat