Silkeborg-Voel løb ind i ny øretæve

Det afbudsramte Silkeborg-Voel-hold var uden chance mod favoritterne fra Ikast Håndbold, der vandt med 12 mål

Udgivet:19. april 2023, 20.29

Læsetid:2 minutter

Natasja Andreasen og Silkeborg-Voel havde det svært i Ikast. Foto: Jakob Stigsen Andersen.

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør

1 måned siden

HÅNDBOLD Det lå i kortene, at et svækket Silkeborg-Voel ville få det svært på udebane i Ikast. Gæsterne kom godt nok foran 1-0, da Eira Aune scorede, men gæsterne fik hurtigt store problemer. Efter 12 minutter var stillingen 7-1, og det hjalp ikke, at både Natasja Andreasen og Eira Aune brændte straffekast, ligesom unge Nikoline Strunge fik rødt kort efter 13 minutter for en for hård tackling.

Dermed stod det hurtigt klart, at det ville ende med en nederlag af de store for gæsterne i Ikast Sportscenter, og hjemmeholdet endte også med at vinde 34-22.

Silkeborg-Voel fik ikke Helene Kindberg klar til opgøret, ligesom Andrea West er ude resten af sæsonen. Så de sluttede sig til en lang stribe af Silkeborg-Voel-spillere, der sad udenfor.

Gæsterne forsøgte med lange angreb og syv mod seks-spillet. Overtalsspillet virkede til tider, men det kostede også mange mål i den anden ende.

Men Silkeborg-Voels udfordringer stod lysende klart, da cheftræner Jakob Andreasen tidligt i kampen måtte bruge fløjtalentet Maja Laursen i bagkæden. På måltavlen var det også på vej mod et lignende stort nederlag som mod Team Esbjerg i weekenden, for Ikast kom foran 16-8 efter 23 minutter.

Voel-holdet havde igen flere U19-spillere på banen, og de var naturligt udfordret mod et af de bedste hold i den danske kvindeliga. Største lyspunkt var Eira Aune, der bed godt fra sig mod voermagten.

I starten af anden halvleg kom hjemmeholdet for første gang foran med 10 mål, men gæsterne fik hjælp af, at Ikast sløsede gevaldigt med afslutningerne.

Med 10 minutter igen var hjemmeholdets føring udbygget til 31-18, men gæsterne fik sat en prop i og undgik at få lige så store klø som 19 måls-nederlaget mod Team Esbjerg. I stedet endte det 34-22.

Indlæser debat