S bakker op om rekreativt område ved Funder Kirkeby

1. december 2020, 12.47

Foto: Martin Ballund

Funder Outdoor På kommuneplan-borgermødet 17. september på Funder Skole, havde de to lokale initiativtagere Morten Søltoft og Thomas Hostrup fået lejlighed til at vise vi tilstedeværende deres forslag til nyt rekreativt område beliggende mellem Funder Kirkeby og motorvejen og herved få naturen tættere på både Funder Kirkeby og Funder.

Det er tanken, at området skal tilføres overskudsjord fra byggeprojekter i Midtjylland, hvorved området gøres mere kuperet, end det er i dag, beplantes og begrønnes. Det er et meget visionært og flot udarbejdet forslag, som de ønsker inddraget i forbindelse med den igangværende revision af kommuneplan for Silkeborg Kommune.

Forslaget vil helt sikkert gøre outdoor-aktiviteter mere tilgængelige for både skole og daginstitutioner, ligesom både gå-, løbe-, mountainbike- og hundelufterfolket vil få stor glæde af et kommende rekreativt område

Lars Faarup (S)

Forslaget vil helt sikkert gøre outdoor-aktiviteter mere tilgængelige for både skole og daginstitutioner, ligesom både gå-, løbe-, mountainbike- og hundelufterfolket vil få stor glæde af et kommende rekreativt område.

Læs også
Idéfolk i slutspurt for rekreativt område
+Abonnement

Netop i en tid, hvor vi alle bliver mere og mere bevidste om, at motion og udeliv for alle aldersgrupper er medvirkende til, at vi alle har et godt liv og en god hverdag, så er det helt naturligt, at vi i den socialdemokratiske byrådsgruppe vil bakke op om, at muligheden for et rekreativt outdoor område beliggende mellem Funder Kirkeby og motorvejen, bliver inddraget i den kommende Kommuneplan 2020-2032 for Silkeborg Kommune.