Det Røde Felt på tribunen med Kent Nielsen: Talenter, transfers og vild med tysk metalband

Ugens anden podcast byder på en stribe spørgsmål fra læserne. SIF-træneren giver et hint om det kommende transfervindue, og for en gang skyld snakker han også en anelse privat

Udgivet:29. marts 2023, 09.15

Læsetid:1 minut

Det Røde Felt er på gaden igen. Gik du glip af mandagens podcast om SIF’s defensive udfordringer, kan det nåes endnu på diverse platforme.

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør

2 måneder siden

FODBOLD Det væltede ind med spørgsmål fra læserne til SIF-træner Kent Nielsen, da Midtjyllands Avis gik i gang med podcasten Det Røde Felt.

Kent Nielsen bliver spurgt ind til spillestil, kommende transfers. og så forholder han sig til, hvor længe han ser sig selv i Silkeborg IF.

Samtidig giver Kent Nielsen også et lille indblik bag den private facade, for når det gælder musik har SIF-træneren en stor passion - især for et helt specielt band.

Lyt med her, hvor sportsreporter Mathias Hove Andersen og sportsredaktør Peter A. Sørensen møder Kent Nielsen på tribunen på Jysk Park. Cheftræneren selvfølgelig iført shorts.

Sportsredaktør Peter A. Sørensen (t.v.) og sportsjournalist Mathias Hove Andersen (t.h.) havde fundet det varme tøj frem til det timelange interview på Jysk Park, som cheftræner Kent Nielsen gennemførte i shorts uden at fortrække en mine. Foto: Hans Krabbe

Indlæser debat