Svært for S i Bjerringbro - kun to stiller op

Den lokale afdeling af Socialdemokratiet har uden held forsøgt at få en tredje kandidat til at stille op til valget til november

22. marts 2017, 08.02

Bjerringbro Idrætspark indviet, Niels Dueholm Foto: Jens Anker Tvedebrink

bjerringbro Trods flere anstrengelser er det ikke lykkedes for den lokale afdeling af Socialdemokratiet at finde nye emner til kommunalvalget til november, hvor partiet skal hænge den røde kasket på de to rutinerede, Niels Dueholm og Martin Sanderhoff.

Det er nemlig de eneste to fra den lokale afdeling af Socialdemokratiet, der stiller op til valget, efter de i aftes fik generalforsamlingens opbakning til at stille op.

- Vi havde gerne set endnu en person opstillet. Vi har forsøgt, men det er ikke let af få nogen til at stille op til ret meget. Og altså heller ikke byrådet, siger Per Tørring, formand for den lokale afdeling af Socialdemokratiet.

Per Tørring er særdeles bevidst om, at der efter Søren Pape Poulsens (K) og Nina Hygums (V) farvel til lokalpolitik, ligger mere end 10.000 fiskeklare stemmer i den tidligere Bjerringbro Kommune, og han håber, at nogle af disse stemmer havner på den røde krog til november.

- Tre kandidater kunne have været med til at sikre partiet flere stemmer. På den anden side kan det være en fordel for Martin Sanderhoff og Niels Dueholm, at de lokale stemmer ikke skal fordeles på flere kandidater. Og så tror jeg naturligvis på, at vores borgmesterkandidat, Per Møller Jensen, trækker en del stemmer, vurderer Per Tørring.

Usandsynlig mulighed...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben