Langsøskolens klub skal blive på Rylevej

Udgivet:25. maj 2023, 10.20

Læsetid:1 minut

Af Poul Erik Kristensen På vegne af afdelingsbestyrelsen AAB afd. 7 - Solsortevej og Rylevej

KLUB Langsøskolens klub skal blive på Rylevej.

Alt andet vil være til skade for områdets børn og unge.

Vi støtter klart skolebestyrelsen og den gruppe byrådspolitikere, som arbejder for at bevare institutionen i de nuværende lokaler.

For et par år siden besluttede de 244 lejemål på Solsortevej og Rylevej at bevillige trekvart million til et rigtig godt udeareal til områdets børn og unge, med multibane, basketball, gynger og hyggekroge.

Og vi gjorde det bevidst i samarbejde med klubben, fordi vi ved hvilken betydning, klubben har for børnene og de unge i denne del af Århusbakken.

For mange er det vigtigt med en klar adskillelse mellem skole og fritid. Ligeledes giver klubbens nuværende placering mulighed for, at børnefamilier bedre kan bruge klubbens faciliteter. Vi har også et stigende samarbejde om brug af hinandens lokaler - hvilket er med til at styrke sammenhængskraften og fællesskabet i området.

Hvis et politisk flertal vælger at flytte klubben, vil det gode samarbejde mellem klubben og områdets beboere lide stor skade - og det vil være tvivlsomt, om vi som boligafdeling fremover kan have tillid til de aftaler, vi har med Silkeborg Kommune.

Indlæser debat