Stort interview med Schwartz: Fodboldspillere er en handelsvare

SIFs topscorer, Ronnie Schwartz, erkender og lever fint med at være en handelsvare for fodboldkøbmænd og klubber - få her et indblik i spillet og livet bag kulisserne

18. januar 2020, 13.00

Ronnie Schwartz håber, at hans karriere vil kunne løbe over yderligere tre-fem år, selv om han fylder 31 år til august. - Jeg var ude med en skade i Belgien i mere end et år, og jeg håber, at jeg kan lægge det år til i enden på min karriere, fordi jeghar passet på mig selv, siger Ronnie Schwartz - sandsynligvis på vej mod de sidste måneder som SIF-spiller, idet han har kontraktudløb 30. juni. Og så satser han på at score - ikke bare på banen - men også den sidste store kontrakt og gerne med endnu et eventyr i udlandet.

FODBOLD 30-årige Ronnie Schwartz kan med mange klubskifter siden 2011 bedst beskrives som en fodboldnomade i en verden, hvor han også er reduceret til en handelsvare for fodboldkøbmænd og klubberne.

- I moderne fodbold er der kommet store penge indover, og man er vel på en eller anden måde en handelsvare. Der er mange fodboldspillere, der skifter klub ofte - inklusiv mig selv. Måske for at få mere spilletid eller komme til fede klubber og tjene flere penge. Fodbold handler også om at tjene penge. Så det er helt ok at kalde mig en handelsvare. Jeg er glad for, at nogle har villet købe mig for at bruge mine kvaliteter. Det har aldrig været et problem for mig at være en handelsvare.

Hvor har du boet, når du har skiftet klub?...