Midtjyllands Avis erfarer: SIF tæt på ny spiller

Opdateret 13.26: Lasse Vigen skal til lægetjek i Silkeborg, og går det godt, rejser han ifølge avisens oplysninger til Spanien i morgen og mødes med SIF-truppen

Udgivet:07. februar 2023, 09.42

Læsetid:1 minut

Kent Nielsen er tæt på forstærkning. Foto: Martin Ballund

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk
Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist| maa@midtjyllandsavis.dk

1 måned siden

FODBOLD Transfervinduet er lukket, men alligevel ser det ud til, at SIF får forstærkning.

Midtjyllands Avis erfarer, at Lasse Vigen er i Silkeborg, hvor han i dag skal til lægetjek.

Dermed er den transferfri midtbanespiller meget tæt på at kunne kalde sig Silkeborg-spiller.

Ifølge avisens oplysninger rejser Lasse Vigen i morgen til Spanien for at deltage i SIF's træningslejr, hvis lægetjekket som ventet går igennem. Parterne går tilsyneladende efter en kort kontrakt i første omgang.

SIF-træner Kent Nielsen ønsker ikke at kommentere på Lasse Vigen, men han bekræfter, at SIF kigger efter transferfrie spillere.

- Vi holder øjne og ører åbne. Vi havde ikke lavet en strategi, der gik ud på, at vi skulle sælge Nicklas Helenius og Robert Gojani, men det skete af forskellige omstændigheder. Men når de har forladt os, er vi selvfølgelig på markedet for at se på transferfrie spillere, siger SIF-træner Kent Nielsen.

Lasse Vigen har i de seneste dage trænet med i sin barndomsklub Esbjerg fB, men flere superligaklubber har vist interesse for ham. Midtbanespilleren blev dansk mester med Brøndby inden turen gik til Zulte Waregem. Her fik han imidlertid i starten af januar sin kontrakt ophævet.

Vigen startede ellers inde i fem af de seneste syv kamp før jul for belgierne, men Zulte Waregem har forstærket sig på midtbanen, og derfor er han kommet i overskud.

Indlæser debat