Grevinde Alexandras ekskæreste undskylder utroskab

Grevinde Alexandra afsluttede forholdet til techmillionæren Nicolai Peitersen i januar. Nu bekræfter ekskæresten over for Ekstra Bladet, at han var hende utro.

Udgivet:03. februar 2023, 15.13

Læsetid:2 minutter

Nicolai Peitersen, der blandt andet står bag virksomheden Wikifactory, bekræfter over for Ekstra Bladet, at han har været grevinde Alexandra utro. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

1 måned siden

KØBENHAVN Grevinde Alexandras ekskæreste, techmillionæren Nicolai Peitersen, bekræfter, at han har været grevinden utro.

Det gør han i en e-mail til Ekstra Bladet.

- Jeg undskylder uforbeholdent til Alexandra, som jeg elsker inderligt og respekter højt, og til hendes to sønner, som jeg holder ufatteligt meget af, skriver han til mediet.

I januar bekræftede grevinde Alexandra via sin presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, over for Her & Nu, at de to var gået fra hinanden.

- Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerninger, som grevinden lægger kraftigt afstand til og har derfor reageret prompte, lød det til ugebladet.

Helle von Wildenrath Løvgreen oplyser til Ekstra Bladet, at grevinden ikke vil kommentere sagen yderligere.

Den 58-årige grevinde og Nicolai Peitersen mødte hinanden i 2020 gennem en fælles ven.

Inden da dannede hun par med tidligere PET-agent Tony Lindkold, der i 2014 fik en dom for at have solgt kopimøbler. Da grevinden blev gjort bekendt med dommen, afsluttede hun forholdet.

Fra 2007 til 2015 var grevinde Alexandra gift med fotografen Martin Jørgensen. Forskellige værdigrundlag i ægteskabet førte dog til skilsmisse.

- Jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, sagde hun efterfølgende i et interview med Ritzau.

I efteråret 2022 stævnede grevinden Martin Jørgensen for økonomiske uoverensstemmelser.

Det skyldtes, at Martin Jørgensen i et gældsbrev havde forpligtet sig til at afdrage på en milliongæld til grevinde Alexandra. Men det var ikke sket.

Ifølge Her & Nu er gælden på over fem millioner kroner.

Grevinde Alexandra har været gift med prins Joachim, som hun blev skilt fra i 2005. De to har sammen børnene grev Nikolai og grev Felix.

I 2020 valgte grevinden, at hun ikke længere skulle modtage apanage og tog dermed et skridt væk fra den kongelige familie og ud mod en mere fri position.

/ritzau/

Grevinde Alexandra, Prins Felix, Prins Nikolai Grevinde Alexandra sluttede i januar forholdet til Nicolai Peitersen, da hun var "gjort bekendt med nogle kendsgerninger", som hun tog kraftigt afstand til. (Arkivfoto). ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Indlæser debat