Biblioteker disker op med aktiviteter i påskedagene

Udgivet:23. marts 2021, 11.04

Læsetid:1 minut

Allerede nu kan man hente et påskekit ved bibliotekerne, men vær opmærksom på den begrænsede åbningstid på grund af corona-restriktioner.

HAMMEL/ULSTRUP De lokale biblioteker inviterer til kreative udendørs aktiviteter i påsken.

Allerede nu kan man hente påskekit i bibliotekernes begrænsede åbningstid, der kan bruges til at fremstille påskepynt af perler. Alle er velkomne til at hænge pynt op ved det lokale bibliotek; i Hammel i de nye træer ved hovedindgangen og i Ulstrup i hegnet ved indgangen. Udenfor det lokale bibliotek kan hele familien gå på påskejagt og være med i konkurrencen om et fint æg. Det handler om at finde alle de påskeharer, kyllinger og får, der gemmer sig i bibliotekernes vinduer. Svaret skal sendes til biblioteket senest 2. påskedag.

I skoven ved Kollerup Gods er der troldeskattejagt i hele påskeugen fra mandag 29. marts. Naturvejleder Vibe Søndergaard har sørget for et spændende spor i skoven, men husk coronasikker tilmelding på favrskovbib.dk, hvor alle deltagere også bliver udstyret med et skattekort. Bibliotekernes begrænsede åbningstid gælder også i påskeugen, hvor Hammel, Hadsten og Hinnerup holder åbent mandag og onsdag klokken 15-17 og Ulstrup Bibliotek onsdag 15-17. BEC