17-årig fløj får lang kontrakt med BSH

BSH har skrevet kontrakt med Patrick Boldsen, der kommer fra ØBG

3. marts 2021, 11.58

Patrick Boldsen - her sammen med Michael Knudsen, der er sportslig ansvarlig i BSH - har skrevet en lang kontrakt med klubben.

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg har skrevet en fire-årig kontrakt med den 17-årige fløjspiller Patrick Boldsen, der nu veksler mange hårde træningstimer med sit livs første kontrakt fra sommeren 2021.

- Jeg har altid drømt om at skrive kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, og det er en kæmpe anerkendelse at få en plads på holdet, når der er så mange dygtige spillere at vælge imellem,siger det lokale talent, som er glad for og stolt over, at klubben har valgt at satse på ham.

Patrick Boldsen har tidligere spillet for ØBG Silkeborg, som er en del af Bjerringbro-Silkeborgs succesfulde U19-samarbejde. Han har trænet med ligaholdet denne sæson, og han drømmer stort:

- Min drøm er at vinde DM-guld med BSH og komme ud og spille Champions League og prøve kræfter af mod udenlandske hold.

Den unge højrefløj skal dog stadig passe sit studie på College360 på Handelsskolen i Silkeborg.

- Patrick har et år tilbage af skolen, og det skal passes ind sammen med håndbold på eliteniveau. Vi har lavet en god, langsigtet plan med Patrick og hans familie, hvor skolen i første omgang skal afsluttes, siger Michael V. Knudsen, som er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, og som står i front for talentarbejdet.

- Patrick bliver fra næste sæson en fast del af ligatruppen, hvor han skal suge til sig fra de rutinerede kræfter og udvikle sig yderligere. Vi tror på Patricks potentiale, og han har allerede på nuværende tidspunkt trods sin unge alder vist lovende takter med debut på ligaholdet samt udtagelser til ungdomslandsholdet, siger Michael V. Knudsen. ks

Indlæser debat...