Klar til sommer: Rejsegilde for nye lejeboliger på Søndergade

16 nye almene boliger er på vej på Søndergade i Kjellerup

Udgivet:26. september 2022, 14.57

Læsetid:1 minut

Sct. Jørgen er i gang med at lave nye boliger på Søndergade, og de forventes at være klar til indflytning til sommer.

KJELLERUP Boligselskabet Sct. Jørgen havde forleden rejsegilde, og sagde tak for den gode arbejdsindsats til håndværkerne, der arbejder på at færdiggøre de nye rækkehuse på Søndergade 126 i Kjellerup. Boligerne forventes klar til indflytning i sommeren 2023.

De 16 nye rækkehuse på Søndergade ligger godt placeret i Kjellerup, og nogle af dem får udsigt ned til en sø og naturområde, der er placeret bag husene. De opføres i lyse sten, med store sorte vinduespartier, der vil give et fint lysindfald i boligerne.

Et rejsegilde har et tema, hvor man siger tak til håndværkerne, sagde projektleder René Skov Nielsen i hans tale til håndværkerne.

- I er både flinke og imødekommende og så gør I jer umage, sagde han til håndværkerne, som han også takkede for at holde en fin orden på byggepladsen.

- Jeg glæder mig meget til at se boligerne færdige, supplerede René Skov Nielsen.

- Det er kvalitetsarbejde I laver, så vores viceværter får det nemt med driften, sluttede han.

Der har været stor interesse for Boligselskabet Sct. Jørgens nybyggede boliger i Kjellerup, og der er også allerede skrevet flere op til de 16 rækkehuse, som varierer i størrelser fra 85 kvadratmeter til 104 kvadratmeter, i Søndergade.

Alle husene får selvstændige haver til boligerne. Der etableres to el-ladestandere på en fælles parkeringsplads ved boligerne, som et ekstra aktiv til boligerne.

Projektleder René Skov Nielsen holdt tale i forbindelse med rejsegilde.

Indlæser debat