Hvad er det vi er så bange for?

Udgivet:11. november 2020, 12.09

Læsetid:3 minutter

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Af Søren Toft-Jensen Silkeborg

KONTROL Hvad er det vi er så bange for, at vi …

- Isolerer gamle mennesker på plejehjem uden ret til besøg

- Udsletter et helt erhverv fra den ene dag til den anden

- Lukker 7 kommuner af

- Investerer enorme summer af skatteborgernes penge i at reducere de 0,1% af verdens CO2 udledning som DK står for

- Giver en regering lov til at tilsidesætte selve grundloven

- Forbyder offentligt ansatte at ryge i deres egen have, blot fordi de er så uheldige at være offentligt ansat

- Bestemmer hvad offentligt ansatte må spise på arbejde

- Osv.

Frygten for at miste kontrollen - Svaret er jo, at det vi frygter mere end noget andet er, at vi skal miste kontrollen - en kontrol, som vi har bildt hinanden ind, at vi besidder, hvilket majoriteten af befolkningen også tror. Men sådan forholder det sig jo ikke!

Og vi har samlet set (medierne inklusive) mistet vores kritiske sans, og følger med som lemminger. Hvorfor? På grund af frygt!

Vi accepterer, at de rettigheder, som vi hidtil har betragtet som grundlovssikrede, fjernes fra den ene dag til den anden.
Søren Toft-Jensen

Danskerne er klar til en mere autoritær ledelse.

Og vi retter blot ind. Vi accepterer, at de rettigheder, som vi hidtil har betragtet som grundlovssikrede, fjernes fra den ene dag til den anden. INGEN medier råber op, og peger på det udemokratiske i det, der foregår. Vi demonstrerer for Black Lives Matter-bevægelsen, - men at et helt erhverv udslettes, rører os ikke!

Vi er bragt til et stade, hvor vi er sovset så godt og grundigt ind i velfærdssnak og trygheds-narkomani, at vi er modne til en rolig overgang til en totalitær styreform. Og det er dramatisk. Vi er nået til et stade, hvor betydningen af vores frihed og selvbestemmelse er minimal - den frihed som nogle under krigen gav deres liv for at bevare!

Vi har også bildt hinanden ind, at Verden og alle dens utrolige vidundere - er opstået ganske af sig selv. Og det synes umiddelbart ganske smart, - for så er der jo ingen, vi skal stå til ansvar for engang. Så kom vi af med Gud!

Men det efterlader os så med bevidstheden om, at det alene er os der styrer verdens gang. Vi er overladt til os selv. Vi må selv tage kontrol med alt, inklusive vejr, klima, energi, sygdomme, osv. Vi har allerede hørt mange gange, at det nu er for sent at »redde« klimaet, og unge mennesker spørger forskræmt: »Hvorfor tage en uddannelse når jorden alligevel ikke står, når jeg er færdig?« - Så langt er vi nået - og INGEN kritisk presse tør stille spørgsmål ved den dommedagspåstand.

Frygten fører til overreaktioner af hidtil usete dimensioner.

Vi hører, at covid-19 virus nu har muteret, - ja men det gør mig bekendt også influenza-virus, endda hvert år. Og det har vi levet fint med i mange, mange år. I 2017-18 var der ifølge SSI en influenza relateret dødelighed på i alt 2822 personer. Men vi er vant til, at influenza tager en del liv hvert år, - så vi kunne ikke drømme om at lukke landet ned på grund af det. Og der var faktisk 7.667 patienter indlagt med influenza, hvoraf 549 var på intensiv.

Til sammenligning har covid-19 indtil nu (Ifølge SSI) forårsaget 4.015 indlæggelser hvoraf 539 måtte på intensiv og i alt 728 personer er afgået ved døden - se skemaet herved.

Hvordan kan denne statistik retfærdiggøre så dramatiske indgreb i vores borgerrettigheder, som ikke er set siden grundlovens vedtagelse?

Er der nogen der tør svare uden at snakke udenom?

Vi har som befolkning helt ukritisk ladet os rive med af frygten, og derfor accepteret regeringens magtfuldkommenhed, når den som nu forlanger, at et helt erhverv skal udslettes
Søren Toft-Jensen

Regeringens enevælde må stoppes!

Vi har som befolkning helt ukritisk ladet os rive med af frygten, og derfor accepteret regeringens magtfuldkommenhed, når den som nu forlanger, at et helt erhverv skal udslettes.

Hvad bliver det næste - alt fjerkræ, der har fået fugleinfluenza, - og alle hunde der har fået ...? Er der mon nogen, der har tænkt de videre konsekvenser til ende? Og hvis man ikke er villige til at følge sporet, - hvordan kan man så forsvare at udslette et helt erhverv?

Der er brug for, at regering og folketing tager en timeout og genovervejer situationen, og at et folketingsflertal afskaffer epidemiloven allerede nu? Der er ALT for meget magt lagt i hænderne på et parti, som kun repræsenterer en fjerdedel af landets befolkning. Det må stoppes!