Bilejer i underbukser stoppede biltyv ved at smadre forruden med jernstang

Bilejer røg op på motorhjelmen, inden han fik standset biltyv

21. februar 2018, 08.45

THORSØ En 27-årig mand fra Thorsø stoppede tirsdag aften ved 22.45-tiden en biltyv ved at smadre forruden i sin egen bil med en jernstang.

Den unge mand opdagede, at en biltyv var i færd med at stjæle bilen, der holdt i en indkørsel ved et hus på Sallvej i Thorsø. Biltyven sad inde i bilen og forsøgte at få bilen startet, da den 27-årige iført underbukser kom løbende ud. Først forsøgte den 22-årige at rive døren op, men biltyven havde låst døren. Han løb derfor rundt om bilen, men da den 27-årige var lige ud foran bilen, fik biltyven gang i motoren, så bilen rykkede lidt frem og påkørte den 27-årige, der endte oppe på motorhjelmen.

Herefter greb den 27-årige en stor jernstang, som han smadrede forruden i bilen med. Det fik biltyven ud af bilen, og han nåede at fortælle, at han lige var blevet løsladt fra fængslet, inden han stak af i løb i retning ind mod Thorsø.

Biltyven beskrives som dansk, 20-25 år gammel, omkring 180 centimeter høj, robust af bygning og iført en army-lignende jakke.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, som måtte have set den unge mand i aftes i Thorsø, siger informationskonsulent Jakob Christiansen fra Østyllands Politi.

Den 27-årige slap uskadt fra turen på motorhjelmen.