Officielt: Kasper Dolberg slutter sig til Robert Skov i Hoffenheim

I det næste halve års tid skal Kasper Dolberg tørne ud for den tyske bundesligaklub, der allerede har Robert Skov i stalden

Udgivet:02. januar 2023, 20.12

Læsetid:2 minutter

Kasper Dolberg har fået et nyt sted at spille i det kommende halve år. Det bliver i Tyskland for Hoffenheim. Foto: Ritzau Scanpix

1 måned siden

FODBOLD Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg skifter fra Sevilla til Hoffenheim på en lejekontrakt for resten af sæsonen. Det oplyser den tyske klub på sin hjemmeside.

Den franske fodboldklub Nice ejer Kasper Dolberg, der har været lejet ud til spanske Sevilla i det seneste halve år uden den store succes.

Det blev kun til otte optrædener for La Liga-klubben uden en eneste scoring for Voel-drengen.

Derfor skifter 25-årige Kasper Dolberg nu videre på et nyt lejemål i den tyske Bundesliga.

Hoffenheim-fodbolddirektør Alexander Rosen er spændt på at se Dolberg udfolde sig i Bundesligaen.

- Kasper er en angriber, der udmærker sig ved sin intelligente måde at spille på, sin fremragende teknik, dynamik og en vis fysik.

- Han er en konstant trussel med sine kloge løb, han er målfarlig, og han er god til at holde på bolden med ryggen til mål, siger Rosen til klubbens hjemmeside.

Han er glad for, at muligheden for at tilknytte danskeren opstod.

- Vi er sikre på, at han kan tilføre noget til vores spil, som vi endnu ikke har i vores trup i øjeblikket.

- I betragtning af vores situation i angrebet er vi glade for at finde sådan en spiller, der kan hjælpe os med at vinde, siger Rosen.

Nice bekræfter også nyheden på Twitter. Den franske klub oplyser desuden, at Hoffenheim har sikret sig en købsoption på den tidligere SIF-spiller.

I Hoffenheim bliver Kasper Dolberg holdkammerat med Sejs-drengen Robert Skov, der også har en fortid i SIF, samt danske Jacob Bruun Larsen.

Ved VM i Qatar var Kasper Dolberg med i alle tre indledende gruppekampe for Danmark, som derefter skuffende røg ud af turneringen.

Det er blevet til 40 landskampe og 11 mål for Danmark siden debuten i november 2016.

Kasper Dolberg får trøje nummer 19 i Hoffenheim.

/ritzau/

Indlæser debat