Virklundkvinde i bestyrelsen for Business Danmark

Lykke Karlsen valgt til regionalafdeling i fagforening for salgsfolk

2. marts 2020, 13.00

Lykke Karlsen fra Virklund har arbejdet i MCH Messecenter Herning siden december 2018. Foto: MCH Messecenter Herning

JOBNYT: Key account manager Lykke Karlsen fra Virklund er blevet indvalgt i bestyrelsen for organisationen Business Danmarks regionalafdeling for Midt- og Vestjylland.

Business Danmark er fagforening og A-kasse for mennesker, som arbejder med salg og marketing. Lykke Karlsen arbejder med salg i MCH Messecenter Herning og har mange års erfaring indenfor salg og markedsføring.

- Jeg ser en masse positive fordele i at sidde i bestyrelsen. Det giver mig faglig og personlig udvikling som jeg kan bruge i mit salgsjob hos MCH, fortæller 48-årige Lykke Karlsen om den nye tillidspost.

- Det giver en masse godt netværk både regionalt og på landsplan med andre indenfor salg og marketing. Jeg har i januar gennemgået en kort bestyrelsesuddannelse via Business Danmark, lavet i samarbejde med Dansk Industri. Tidligere har jeg siddet i advisory board hos BSV-erhvervsnetværket i Silkeborg samt siddet syv år i bestyrelsen hos Lokalbøger Danmark i forbindelse med et tidligere job hos Skabertrang i Silkeborg.

Ifølge Business Danmark-hjemmesiden er fagforeningen den eneste i Danmark med speciale i salg og marketing. Der er over 27.000 medlemmer - ledere, medarbejdere og selvstændige forretningsdrivende.