Fie Laursen med ny norsk kæreste

19. januar 2020, 11.00

Fie Laursen på den røde løber ved en tidligere lejlighed. Nu har hun fået norsk kæreste. Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Fie Laursen, 23, kontroversiel blogger og influenzer, mødte op til Reality Awards med nye tænder og ny kæreste. Han hedder Daniel Cristino, og er også 23 år, og så er han fra Norge.

De to ville ikke fortælle, hvor længe de har været kærester.

- Det er en hemmelighed. Det er længere tid, end folk tror, men vi vil gerne holde det hemmeligt lidt endnu, sagde Fie, der i realityverdenen sidste år deltog i »Ex On The Beach«, hvor hendes store præstation var at blive bollet i et badekar af Jeppe Risager. Lidt skørt.

Pernille Rosendahl, sangerinde, har været i Radio 4’s »Det sidste måltid«, og her har hun fortalt om sit møde med Venstres og Hernings Kristians Jensen.

- Vi er jo meget forskellige, det ved vi godt selv. Og vi er langtfra enige om alle mulige politiske spørgsmål. Men vi har bare valgt at se det som en styrke. Kristian startede med at blive min bedste ven, som jeg aldrig nogensinde kedede mig med. Det er ikke så tit, at man får så fin en ven. Så det har været meget naturligt for os, at vi er landet der, hvor vi er landet, sagde Pernille i Radio 4.

Søren Gade, engang magtfuld V-mand, men nu i EU-Parlamentet, er blevet morfar.

Se og Hør beretter, at Gades ældste datter, Ida på 28, er blevet mor, og dermed er Søren Gade blevet morfar.

- Fra det øjeblik jeg hørte ordet morfar, gik der ikke mange sekunder, før mine øjne var knaldrøde og mine kinder dækket af to store søer. Det var så overvældende og fantastisk, fortæller Gade på Facebook og tilføjer:

- Glemte jeg at sige, at Sophia er den mindst grimme baby, jeg til dato har set.

Bubber, 54-årig tv-mand, skulle uddele en pris ved Reality Awards for en uge siden på Docken i København.

Se og Hør beretter, at Bubber straks fra ankomsten var jagtet vildt ved prisfesten. Bladet beretter, at Bubber undveg den røde løber og hurtigt forsvandt ind i festsalen uden at tale med journalister. Se og Hør er så venlige at fotografere den nyskilte mand i samtale med både Twerk Queen, Louise Kjølsen, og Ninja Nikita fra »Besat af Bad Boys«.

Se og Hør spurgte Bubber, hvordan det går med graviditeten hos Signe Rossing, 41, som Bubber er gravid sammen med, og som er årsagen til hans skilsmisse. Det ville han så bare ikke snakke om.

Se og Hør kan ikke oplyse noget om Bubbers status lige nu - om han bor med Signe eller alene. Det var ellers relevant at få svar på, når man nu arbejder med livet blandt de kendte.

Det er ikke alle kendte, der har brug for hjælp til at få en fyldig bagdel. Janni Ree, 49, har fået pumpet 580 milliliter af sit eget fedt i bagdelen, fortæller Se og Hør. Og den tidligere nøgenmodel Jackie Navarro, 34, har fået 320 milliliter eget fedt sprøjtet i hver balle.

Men sangerinden og skuespilleren Szhirley, 43, har ikke behov for kunstige hjælpemidler.

I denne uges Se og Hør flasher hun en bagdel med både naturlighed, fasthed og fylde.

- Jeg gør ikke en skid for at træne den. Den ser bare sådan ud. Jeg tænker, at det må være gode gener, for jeg har da virkelig ikke gjort noget som helst i to år, siger Szhirley.

Slangepigen Annika, 70, der i dag bor i Californien, har været ude for en ny ulykke, fortæller Se og Hør. Anniqa, der var et stort navn i Danmark i 1970’erne, er faldet og har brækket sin ene arm tre steder. Og så har hun fået en blodansamling ved hjertet.

Anniqa skulle have været i Danmark i foråret, men den plan er droppet.

Jarl Friis Mikkelsen, 68, har sat sin villa i Gentofte til salg, fortæller Se og Hør. Det skete i november. Da var prisen 13,2 millioner kroner. Men allerede nu er prisen sat et nøk ned.

Den ny pris for den 101 år gamle villa er nu 12,8 millioner, så prisen er altså gået 400.000 kroner ned.

Jarlen er gift med Susanne på 42. De to har døtrene Ella på 8 og Liva på 15.

Heidi Frederikke, 42, tv-vært, er ikke længere gift med tv-manden, Anders Sigdal, 47.

Allerede for to år siden gik de to fra hinanden første gang. Men de fandt sammen igen, måske af hensyn til de to børn, som de har.

Men nu er det altså slut.

- Beslutningen er taget, og vi er så okay, som man kan være, siger Sigdal til Ekstra Bladet.

Familien har boet sammen i Harreskoven nord for København, huset er sat til salg, men de to bliver boende i området, så datteren kan blive i sin skole.