Bøn fra kommunen: Hold jer væk fra stibro over Remstrup Å

Silkeborg Kommune understreger, at stibroen over Remstrup Å stadig ikke er åben for færdsel

26. marts 2020, 20.00

Der er fortsat ingen adgang over Remstrup Å via den gamle stibro, der ses her til højre i billedet ved siden af den nye vejbro. Det er forbudt område, der kun er forbeholdt for de arbejdere fra MT Højgaard, der bygger broen. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG I sidste uge kunne Silkeborg Kommune åbne op for, at de tre nye stibroer over den kommende Nordskovvej kunne tages i brug.

Åbenbart er der folk, der også har troet, at åbningen også gælder stibroen over Remstrup Å, men det er altså ikke tilfældet.

Det understreger ingeniør i kommunens vej- og trafikafdeling, Jens Adamsen.

- Folk tror, at de kan komme over den gamle stibro ved Remstrup Å, men det kan de naturligvis ikke. Det er jo fortsat midt i vejbroens arbejdsområde, og det er til stor gene for entreprenøren, at folk tror, at de kan komme over åen.

- Folk skal fortsat blive væk fra arbejdsområdet ved åen. Folk kan jo komme til skade dernede, lyder advarslen fra Jens Adamsen.

Broarbejde fortsætter

Arbejdet med at bygge selve den nye vejbro har de seneste par uger været sat en smule i stå på grund af coronavirussen.

Jens Adamsen oplyser, at de polske arbejdere på projektet er taget hjem, men at entreprenøren, MT Højgaard, nu har fundet et nyt hold af arbejdere.

- Nu bliver der arbejder videre på at fjerne stillads og broens støbeform, siger Jens Adamsen.