Svar til Kurt Wissendorf Møller fra Skøn på Silkeborg

12. april 2021, 12.27

TAVSHED. Kære Kurt.

Tak for dit brev, som jeg modtog i dag, lørdag. Til en start skal du vide, at du altid er velkommen til at skrive til mig og den øvrige bestyrelse. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser fra foreningens medlemmer. Som du nok ved, har de fleste af bestyrelsens medlemmer et fuldtidsarbejde, der skal passes. Vi har brugt - og bruger fortsat - mange kræfter på foreningsarbejdet.

I den seneste tid har arbejdet med idéoplægget vedrørende en helhedsplan for baneterrænnet fyldt rigtig meget. Det vil det også gøre fremadrettet. Det er et ambitiøst idéoplæg, der vil kunne få afgørende indflydelse på byudviklingen i centrale dele af byen. Hvis det bliver realiseret får vi sammenhæng mellem bymidten og sydbyen. Noget der aldrig før har været muligt. Vi slipper også for byens trafikale skamplet nr. 1, bommene i Frederiksberggade. Det, synes vi, er værd at bruge rigtig mange kræfter på.

Skulle du have lyst til at bidrage aktivt til vores arbejde, kan vi sagtens finde en plads til dig i en af vores arbejdsgrupper. Jo flere vi kan blive, jo bedre.

Tale er som bekendt sølv, mens tavshed er guld. Tavsheden er imidlertid langt fra udtryk for, at der ikke sker noget. Vi arbejder troligt videre med vores visioner, og det skal du nok høre om, når tid er.

At der skulle have været helt stille fra vores side, siden vi fremlagde idéoplægget vedr. helhedsplanen for baneterrænnet, er nu ikke korrekt. Vi har bl.a. siden da lagt mere end 10 opslag op på vores Facebookside, herunder en meget interessant video om visualiseringer.

Kurt, jeg er nu ikke så bange for, at den tavshed, du påpeger, skulle være skidt for fremtiden. Jeg synes faktisk, at fremtiden tegner ganske lys. Der er mange positive tegn på, at politikerne lytter.

Læs også
Svar til Kurt Wissendorf Møller fra Skøn på Silkeborg

Der er også mange borgere, eksempelvis i Balle og i Funder, der formår at råbe politikerne op. Der er grøde i tingene.

Som formand fungerer jeg i virkeligheden mest som dirigent - det er ikke mig, man skal høre. Det er orkesteret - og det, synes jeg faktisk, spiller rigtig fint.

Indlæser debat...