Skoleleder i Sejs: Cykelhærværk er et tilbagevendende problem

På Sejs Skole hører skoleleder Kristian Mikkelsen ofte fra elever og deres forældre, at cykelhjul er blevet løsnet

Udgivet:21. maj 2019, 11.52

Læsetid:3 minutter

Ved ikke, hvem det er

Hærværket på cyklerne har stået på de senere år, og skolederen har et stort ønske om, at den eller de, der står bag, bliver pågrebet snart. Han har dog ikke selv noget bud på, hvem det er.

- Som skole gør vi alt, hvad vi kan ved at tale med eleverne om det og indskærpe, at man aldrig må pille ved andres cykler, men alligevel bliver vi af og til kritiseret af forældre for ikke at gøre nok, men hvis jeg stiller mig op ved cyklerne, så sker der selvfølgelig intet hærværk, men det er ikke en holdbar løsning, siger Kristian Mikkelsen og fortsætter:

- Det er lidt på højde med politiets opgave med at fange dem, der kører for stærkt. Det er en meget svær opgave, for det handler om at ændre det mellem ørerne på folk, for man skal forstå, at det slet ikke er i orden at sætte andres helbred på spil ved at skrue et cykelhjul løst. Det er en fælles opgave - ikke kun skolens, men også forældrenes.

Kristian Mikkelsen vil dog så gerne løse problemet med det farlige hærværk, at han har undersøgt, om der må sættes kameraer op på skolens område for at få fat i den eller de, der udfører hærværket. Eller i hvert fald få det stoppet.

Rigtigt farligt...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere