Vild med Morten: Kagekendis gift med dansestjerne

Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaard og Bagedyst-finalisten Frederik Haun har forseglet kærligheden efter omkring fem års forhold, skriver Billed-Bladet.

Udgivet:28. maj 2023, 14.53

Læsetid:2 minutter

Undervejs i "Den store bagedyst" dedikerede Frederik Haun et af sine mesterværker til dansestjernen Morten Kjeldgaard - det var meget apropos en bryllupskage. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

HVALSØ Den ene har styr på brudevalsen, den anden på bryllupskagen.

Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaard er pinsedag blevet gift med kagekendissen Frederik Haun.

Det skriver blandt andet Billed-Bladet.

- Det var bare helt magisk, sagde Morten Kjeldgaard ifølge ugebladet lige efter vielsen.

Kærligheden fejres med venner og familie på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø.

Blandt bryllupsgæsterne er Vild med dans-kollegerne Mille Funk, Asta Björk, Jenna Bagge, Michael Olesen og Martin Parnov Reichhardt samt skuespillerne Albert Rosin Harson og Mathias Käki Jørgensen og diamantdronningen Katerina Pitzner.

Det nygifte par har op til brylluppet indviet deres følgere på Instagram i planlægningen af den store dag. Blandt andet hvordan de har øvet brudevalsen.

Det var også på det sociale medie, at parret i efteråret 2021 afslørede over for deres følgere, at de skulle giftes.

Det skete, da parret havde inviteret venner og familie over for at se finalen i "Den store bagedyst" anno 2021, hvor Frederik Haun var blandt finalisterne.

Foran alle gæsterne takkede Frederik Haun sin Morten for hans støtte og kærlighed og faldt herefter på knæ. Vild med dans-veninderne Asta Björk og Jenna Bagge, som begge overværede frieriet, var rørt til tårer.

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun mødte hinanden i 2018 gennem fælles venner. Efter en kaffedate har den 38-årige dansestjerne og den 32-årige kagekendis været uadskillelige.

Både på de sociale medier og i fjernsynet har parret hyldet hinanden med store kærlighedserklæringer.

Undervejs i "Den store bagedyst" dedikerede Frederik Haun et af sine mesterværker til Morten Kjeldgaard - det var meget apropos en bryllupskage.

/ritzau/

Gallapremiere på filmen Vild med dans-veninderne Asta Björk og Jenna Bagge var begge til stede, da Frederik Haun faldt på knæ for Morten Kjeldgaard. (Arkivfoto). Emil Helms/Ritzau Scanpix