Knivstikkersag på Ladepladsen: Sidste dreng anholdt i grov voldssag

Politiet har nu anholdt den sidste formodede gerningsmand i sagen fra Ladepladsen ved Sejs Snævringen forrige weekend, hvor to mænd fra Sejs blev udsat for grov vold

3. august 2020, 15.11

Det var her på Ladepladsen for enden af Strandvejen i Sejs, at to mænd på 23 og 24 år forrige weekend blev overfaldet og udsat for grov vold. Foto: Brian Holst

SEJS-SVEJBÆK Politiet har nu foretaget den formentlig sidste anholdelse i sagen om det grove overfald forrige weekend på Ladepladsen, hvor to mænd blev udsat for knytnæveslag, slag med et ukendt slagvåben samt knivstik i henholdsvis låret og maveregionen med en kniv.

Politiet sigtede i sidste uge en 14-årige dreng, som på grund af sin alder ikke kan retsforfølges. Derudover blev tre drenge på 15-16 år i sidste uge varetægtsfængslet i sagen. Nu har politiet anholdt den 15-16-årige dreng, som den seneste uge har været på ferie med sine forældre. Anholdelsen fandt sted mandag, og tirsdag vil drengen blive fremstillet i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden har ikke yderligere oplysninger i sagen.

Volden på Ladepladsen skete natten til søndag i forrige weekend, da to mænd på 23 og 24 år efter en fest var gået til Ladepladsen for at bade. På vejen dertil mødte de en pige, som gik med til Ladepladsen - dog uden at bade. Pigen kontaktede en veninde som var til en fest, hvor de fem formodede gerningsmænd befandt sig. Ifølge sigtelsen kom drengene til Ladepladsen, hvor de overfaldt de to mænd på 23 og 24 år, der efterfølgende måtte indlægges. Den ene fik blandt andet flere brud i ansigtet og knivstik i låret. Den anden mand fik blandt andet et to centimeter dybt knivstik omkring solar plexus.

Læs mere:
Offer for groft overfald: - De blev bare ved med at sparke
+Abonnement