Royalt nik til lokalpolitiker: - Jeg er meget beæret

Anders G. Christensen har modtaget Ridderkorset af Dannebrogsordenen. En gestus, han har tænkt sig at takke personligt for

6. februar 2019, 15.04

Ifølge Frederik VI, som moderniserede ordenen i 1808, skulle Ridderkorset »opfattes som et ydre tegn på erkendt borgerværd«. Det kan Anders G. Christensen nu bryste sig af at have fået. Foto: Favrskov Kommune

favrskov Anders G. Christensen (V), tidligere borgmester i Hadsten og Favrskov Kommuner, har fået overrakt Ridderkorset af Dannebrogsordenen.

Det skete ved en reception i kulturhuset Inside i Hammel i sidste uge, hvor Anders G. Christensens 25 års jubilæum inden for kommunalpolitik blev markeret.

- Jeg er meget beæret over at få sådan en udmærkelse. Det er ikke kun en royal anerkendelse, men også en anerkendelse fra kommunen, som har indstillet mig for det arbejde, jeg har gjort i 25 år i kommunalpolitik. Selvom vi er politiske kolleger med de uenigheder, det nu medfører, så er det dejligt at blive anerkendt for mit arbejde på hele spektret, siger Anders G. Christensen og tilføjer:

- Det var en rigtig god oplevelse at modtage ordenen, og jeg bliver glad ved at tænke på det. Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke gjorde, tilføjer han.

Kollega-råd om etikette...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben