Masser af mulighed for lokal musikundervisning

Den Kreative Skole rykker gerne ud med undervisning til hold og solister. Men interessen er bare ikke så stor, fortæller man lokalt

Udgivet:24. april 2019, 12.36

Læsetid:3 minutter

KJELLERUP Der er masser af muligheder for musikundervisning på de lokale skoler. Det fortæller folk fra skoleledelserne i Ans, Kjellerup og Thorning.

Avisen har talt med skoleleder Lone Stig Andersen i Thorning, administrativ leder Lone Skovborg Rasmussen i Ans samt de to pædagogiske ledere, Erik Raaby og Karen-Helene Duelund om Den kreative Skoles undervisning.

Det sker efter, at lokalrådsformand i Kjellerup, Lis Jespersen i avisen tirsdag udtrykte ønske om flere muligheder for at få musikundervisning i Kjellerup - fremfor at børn herfra skal tage til Silkeborg for at få undervisning. Alle skolefolk melder sammen med leder af Den Kreative Skole i Silkeborg, Erling Kyvsgaard, klart ud, at er der lokal interesse for musikundervisning, så er man parat til at rykke ud.

Interessen kan det så være så som så med.

Erik Raaby har været på skolen i Kjellerup i 20 år, og han oplever en interesse for musikundervisning i Kjellerup nu på samme niveau som for 10 år siden.

- Musikinteressen i Kjellerup er ikke så høj, siger han og Karen-Helene Duelund.

På Trekløverskolen i Kjellerup er der i dag musikundervisning fra Den Kreative Skole tre dage om ugen.

Desuden er skolen med ved Sangens Dag og man har et stort skolekor, der lige nu har base i Vinderslev på grund af ombygningen i Kjellerup. Men de to ting har intet med Den Kreative Skole at gøre.

Prisen er afgørende...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind