Kaffen galt i halsen

Udgivet:20. april 2019, 08.00

Læsetid:1 minut

Af Jonas Sivertsen Byrådsmedlem for S i Silkeborg og medlem af klima- og miljøudvalget

4 år siden

VINDMØLLER Min gode byrådskollega Peter Nygaard Jensen fik i lørdags kaffen galt i halsen, da han læste, at jeg sammen med Lars Faarup foreslog, at vi breder vores klimaindsats i Silkeborg Kommune ud.

Hvis jeg læste avis og drak kaffe på samme tid, var det så, da jeg så Peter Nygaard Jensens indlæg i tirsdags, at jeg skulle have fået kaffen galt i halsen. For Peter Nygaard Jensen mener ikke, at det giver mening at brede klimaindsatsen ud. Det der med at multitaske er en svær størrelse, og jeg holder mig derfor til at drikke kaffen, indimellem at jeg læser avisen.

Men når det handler om klimaindsatsen, har vi ikke tid til kun at gøre en ting ad gangen, som Peter Nygaard Jensen foreslår.

Hvis Peter Nygaard Jensens udmelding tegner Venstres tilgang til klimaindsatsen i Silkeborg Kommune, når vi ikke langt!

Ifølge Peter Nygaard Jensen skal vi kun gøre det, der er absolut nødvendigt og ikke mere. Han opfordrer til at holde fokus på de enkelte vindmøller, vi kan stille op i Silkeborg Kommune. Og ja! Dem har vi fokus på. Når det handler om klimaindsatsen skal vi multitaske. Det nytter ikke noget at stoppe klimaindsatsen på de områder, hvor vi kan gøre en forskel, bare fordi det er svært at overskue.

Så lad os nu komme i gang, i fælles flok, og gøre en indsats alle de steder vi kan!

Læs også
Hold fast på mølleplanerne Hold fast på mølleplanerne
Læs også:
Hold fast på mølleplanerne