Forældre på sidelinjen får mundkurv på

Hos ØBG fodbold i Balle bliver der arrangeret fodboldstævner, hvor forældre og trænere ikke må komme med højrøstede råb til spillerne - med mindre det er ros

Udgivet:25. maj 2019, 11.55

Læsetid:4 minutter

BALLE »Så skyd dog på mål!« »Aflever bolden!« »Kan du ikke se, at han står helt fri foran mål?«

Tilråb fra forældre og trænere er der i overflod, når børn og unge spiller fodbold. Men det har man besluttet sig for at gøre noget ved i ØBGs fodboldafdeling, hvor U9-træner Nikolaj Faber er idémanden bag konceptet »Silent Saturday«, hvor forældre og trænere får mundkurv på, når det gælder kommandoer fra sidelinjen til de små fodboldspillere. I dag, lørdag, afvikles eksempelvis et Silent Saturda-stævne på banerne ved Balleskolen, hvor cirka 15 hold møder frem.

- Og børnene er vilde med det. I bund og grund bryder børn sig ikke om at blive præget og kommanderet med fra sidelinjen. Når forældre og trænere står og råber, bliver mange børn nervøse. Desuden er det som træner irriterende, hvis forældrene for eksempel råber det stik modsatte af, hvad jeg mener, at drengene skal gøre, siger Nikolaj Faber.

Handler ikke om sejre...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere