Guld til Ejskjær Fotografi

- Det er altid skønt at fotografere gravide, siger fotograf Helle Ejskjær fra Silkeborg

12. maj 2021, 11.30

Baby-boble hedder Helle Ejskjærs fotografi, der vandt guld i kategorien Fotokunst.

PRISUDDELING: Fotograf Helle Ejskjær i Silkeborg har netop vundet en guldmedalje i Colour Art Photos årlige billed-konkurrence.

I år blev Colour Art Photos konkurrence, som så meget andet, afholdt online. Det blev dog alligevel en festlig aften, hvor fotografer fra hele landet havde slået sig sammen i mindre grupper for at overvære prisuddelingen og nyde de festlige goodiebags, som foreningen have sørget for til alle, der deltog.

Og der var i den grad grund til fejring. Helle Ejskjærs billede, Baby-boble, vandt nemlig guld i kategorien Fotokunst.

- Gravidbilleder kan laves på så mange forskellige måder, og dette er mit bud på en anderledes og meget stram grafisk måde at gribe det an på, forklarer Helle Ejskjær om sit vinderbillede

- Det er altid skønt at fotografere gravide. Jeg elsker de livsbekræftende former, og som regel får jeg jo også lov til at møde den lille ny, når de kommer ind i atelieret til måneds- eller kvartaltsfotografring. Jeg har jo haft mit atelier i så mange år, at de babyer, jeg startede med at have besøg af - og som ofte blev ved med at komme i løbet af deres opvækst - nu er blevet voksne og fører den gode familietradition ved at få taget mindeværdige portrætter af deres børn.

Helle Ejskjær har haft egen butik og atelier på Vestergade i Silkeborg igennem de seneste 25 år. MTL

Indlæser debat...