SIF-kanter jubler over forløsende sejr

Nicolai Vallys og Jeppe Okkels var på pletten mod Randers

9. december 2019, 10.44

Silkeborgs Nicolai Vallys har scoret til 1-0 i 3F Superligakampen Silkeborg IF mod Randers FC på Jysk Park i Silkeborg, søndag 8. december 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

FODBOLD Nicolai Vallys spillede i 2-1 sejren mod Randers sin måske bedste kamp for SIF, og med et resolut mål til 1-0 havde han også en afgørende fod med i resultatet.

- Det er selvfølgelig dejligt at komme i gang på hjemmebane. Jeg synes, at vi spillede en god kamp, og folk fightede. Det er sindssygt skønt at få tre point, sagde Nicolai Vallys, der endelig prøvede at vinde en kamp på Jysk Park.

- Det er virkelig tiltrængt. Det føles næsten som om, at man er rykket op eller et eller andet. Det var virkelig dejligt. Vi fik vist for hjemmefansene, at vi kan spille en god kamp over 90 minutter, sagde højrekanten.

Kantkollega Jeppe Okkels, der blev matchvinder kort inde i anden halvleg, sendte også en hilsen til publikum.

- Det har været hårdt for fansene og for os, så det er fantastisk at kunne give dem en sejr i årets sidste hjemmekamp, sagde Okkels, der nu håber at følge sejren op på søndag.

- Hvis vi kan få tre point mod Lyngby, kunne det være en fantastisk måde at gå på juleferie på, siger Okkels, der ikke har opgivet en mirakuløs redningsaktion.

- Vi hænger dernede, men jeg synes, at vi viste, at vi ikke har givet op på nogen måde, sagde han.