Særlig hæder til Lions-veteran fra Galten

Bjarne Bertelsen har modtaget Melvin Jones Fellowship Award

11. november 2019, 12.30

Bjarne Bertelsen fik den ærefulde Lions-pris overrakt af klubbens nuværende præsident, Claus Christensen. Privatfoto

PRISUDDELING: Et mangeårigt medlem af Galten-Skovby Lions Club, Bjarne Bertelsen, har modtaget en ærefuld pris - Melvin Jones Fellowship Award.

Prisen gives for en særlig indsats til et Lions-medlem, der har bidraget med en fortjenstfuld humanitær indsats, og den er den højeste udmærkelse et menigt medlem kan få.

Bjarne Bertelsen var med til at stifte Lions Galten/Skovby for 32 år siden, og han har lige siden udført et stort arbejde i klubben, hvor han har haft mange forskellige hverv, blandt andet som præsident, klubmester og formand for flere udvalg.

Ikke mindst har han lagt et stort arbejde i julemarkeds- og bankoudvalgene, hvis indtægtsgivende virksomhed gennem årene har udløst store beløb til klubbens humanitære arbejde.

På de indre linjer har Bjarne Bertelsen ligeledes gennem sit engagement, sine lune bemærkninger og sit gode humør i høj grad bidraget til et godt klubliv.

Desuden tildeles han prisen for sin evne til løbende at komme med nye ideer og projekter til klubben, hedder det fra bestyrelsen for Lions Club Galten/Skovby, som har indstillet ham til prisen.

En Melvin Jones Fellowship Award består ud over æren af en nål og en plakette i træ.

Bjarne Bertelsens kone Lis deltog ved overrækkelsen og fik en buket blomster - som tak for lån af hendes mand gennem alle årene, som præsidenten, Claus Christensen, sagde. sinn