Skuffende første halvleg: Silkeborg-Voel tabte igen

Ringkøbing Håndbold fik for mange lette mål, og så tabte Silkeborg i en kamp, der var fyldt med fejl og brændte skud

Udgivet:16. marts 2023, 19.59

Læsetid:2 minutter

Andrea West Bendtsen bliver stoppet af Ringkøbing-spillerne. Det skete ofte for Silkeborg-Voels angrebsspillere. Foto: Ole Nielsen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel er i resultatmæssig krise. I lørdags blev det til et nederlag til Skanderborg Håndbold, og torsdag aften tabte holdet igen til et hold, der skal spille nedrykningsspil. I Jysk Arena blev det til et nederlag på 27-30 til Ringkøbing Håndbold.

Kampen var reelt uden betydning. Silkeborg-Voel er klar til slutspillet, og Ringkøbing er sikker på at få to point med over i nedrykningsspillet. Det kunne ses i første halvleg. Begge hold begik en stribe fejl, men det var Ringkøbing, der hurtigst fandt en opskrift på at straffe modstanderne. Så måltavlen viste 5-9 og senere 8-13,

Læs også
<span>Trist nyhed:</span> Ligaprofil skal opereres - karrieren kan være slut <span>Trist nyhed:</span> Ligaprofil skal opereres - karrieren kan være slut
Læs også:
Trist nyhed: Ligaprofil skal opereres - karrieren kan være slut

Hjemmeholdet var tydeligt ramt på selvtilliden, og savnet af profilerne Sofie Bæk og Helene Kindberg, var hugget i granit i angrebet, mens forsvaret havde alt for store problemer i forhold til styrken hos gæsterne.

Kindberg kunne godt have spillet, men Jakob Andreasen valgte at holde hende ude, fordi kampen var uden betydning.

Cheftræner Jakob Andreasen var presset på ressourcer, så der var en del spilletid til flere af de unge spillere, men de havde det tydeligt svært på et hold, der ikke fungerede.

Holdet var bagud 10-16 ved pausen.

Efter pausen så det umiddelbart ud til, at gæsterne ville fortsætte i samme spor, men så skiftede kampen karakter. Pludselig var det gæsterne, der havde problemer med at score, og efter 11 minutter stod 18-18. Spillere som Eira Aunne og Natasja Andreasen, der havde store problemer før pausen, var oppe i gear.

Ved 18-19 var der lidt stilstand, men så begik hjemmeholdet i stå igen, mens begge hold begyndte at begå fejl på stribe. Det bragte gæsterne på 18-20, Det mønster fortsatte, så med seks minutter igen var stillingen 22-25.

Ved 25-27 brændte Line Skak helt fri, og i stedet kom gæsterne på 25-28, og det afgjorde reelt opgøret, der endte 27-30.

Natasja Andreasen blev topscorer med ni mål.

Indlæser debat